ΠΑΟΚ: Βρίσκεται φόρμουλα για το Καυτανζόγλειο

ΠΑΟΚ: Βρίσκεται φόρμουλα για το Καυτανζόγλειο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Βρίσκεται φόρμουλα για το Καυτανζόγλειο

bet365

Προς λύση φαίνεται να οδεύει το θέμα με τη χρήση του Καυτανζογλείου Σταδίου από τον ΠΑΟΚ, καθώς αναζητείται και είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί φόρμουλα, που θα είναι σύμφωνη με το Νόμο και θα λύνει τα χέρια των δύο πλευρών.

Η εκκρεμότητα για τη χρήση του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι σύντομα θα λυθεί, καθώς το υπουργείο Αθλητισμού επεξεργάζεται μια γρήγορη λύση στο θέμα, όπως έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις γηπέδων που ανήκουν στο κράτος, χωρίς να χρειάζεται τροπολογία και νομοθετική ρύθμιση για τον συμψηφισμό των χρημάτων που θα χρειαστούν για τα έργα στο Εθνικό Στάδιο (περίπου 1,4 εκατ. ευρώ) με το ενοίκιο χρήσης του από το «Δικέφαλο» για όσο διάστημα θα διαρκεί η κατασκευή της «Νέας Τούμπας».

Ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5: «Είναι ένα ζήτημα και ουσιαστικό και γραφειοκρατικό. Βρίσκουμε λογικό το αίτημα του ΠΑΟΚ, διότι αυτά τα έργα θα αναβαθμίσουν το Στάδιο. Το θέμα χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση για να μπορεί να γίνει συμψηφισμός. Αυτός είναι ο νόμος που ισχύει. Σε αντίθετη περίπτωση, η διοίκηση του Σταδίου κινδυνεύει να βρεθεί φυλακή για απιστία έναντι του δημοσίου. Συζητήσαμε με τον ΠΑΟΚ, καταθέσαμε την πρόταση στα αρμόδια υπουργεία. Οι απαραίτητες εργασίες ανέρχονται στο 1,4 εκ. ευρώ. Ένα μέρος από αυτές είναι εργασίες που αναβαθμίζουν το Στάδιο. Παράλληλα, πρέπει να προσεχθεί με ποιο τρόπο θα γίνει η ρύθμιση για να μην υπάρχουν υπόνοιες διασπάθισης του δημοσίου χρήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα