Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχει θέμα με το FFP, θα ξεκινήσουμε τη χρονιά στην Τούμπα»

Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχει θέμα με το FFP, θα ξεκινήσουμε τη χρονιά στην Τούμπα»

Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχει θέμα με το FFP, θα ξεκινήσουμε τη χρονιά στην Τούμπα»

bet365

Τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, για πολλά και σημαντικά ζητήματα (FFP, στόχοι, διαιτησία, συμμαχίες, VAR, Περέιρα, Play-Offs, «Νέα Τούμπα») στη σημερινή Έκτακτη Γ.Σ.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Jungle Giants» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Καθησυχαστικός ήταν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αναφορικά με το περίφημο Financial Fair Play της UEFA και πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν στο συγκεκριμένο κομμάτι.

«Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουλάει και αγόραζε κανονικά ποδοσφαιριστές, μας δημιούργησε ένα πρόβλημα ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ πριν από δύο χρόνια, όμως τα καταφέραμε και όλα είναι υπό έλεγχο σ’ ότι αφορά του Financial Fair Play», ξεκαθάρισε ο κ. Γκαγκάτσης, ο οποίος απαντώντας σε ερωτήσεις μικρομετόχων της ομάδας αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το αήττητο πρωτάθλημα και το νταμπλ: «Ο ΠΑΟΚ φέτος κατάφερε να γίνει η πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Μακάρι να ξανά έρθει αήττητο, αν και αυτό όλοι είδαμε ότι γίνεται μια φορά τα 60 χρόνια…».

Για τους στόχους που θέτει ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς:

«Μετά από την πιο πετυχημένη σεζόν που είχε ποτέ σύλλογος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι στόχοι του ΠΑΟΚ παραμένουν οι ίδιοι και την επόμενη σεζόν, δηλαδή, είναι η πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων».

Για τις συμμαχίες που έχουν έρθει στο προσκήνιο: «Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν 3ος 4ος όλοι τον θέλανε σύμμαχο μαζί τους, τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός όχι μόνο δεν τον θέλει κανένας μαζί του, αλλά θέλουν να τον ρίξουν από την πρώτη θέση. Η συμμαχία ΑΕΚ και Ολυμπιακού είναι προφανής και σε πολλά ζητήματα το τελευταίο διάστημα. Σ’ ότι αφορά τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια συνεργασία και όχι συμμαχία για να πέσει το σύστημα, κάτι που έγινε και στη συνέχεια ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του».

Για το θέμα της διαιτησίας: «Τη νέα χρονιά πιστεύω πως θα είναι πιο καλά τα πράγματα και με το VAR, διότι έρευνες έχουν δείξει πως τα λάθη με τη χρήση του VAR μειώνονται κατά 70%. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θέλουν και τι μπορούν να πετύχουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο θέμα του Μέλο Περέιρα, που ήταν ξεκάθαρα μια απόφαση της FIFA. Η παρουσία και μόνο του Κομίνη στα περισσότερα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας στο περσινό πρωτάθλημα και μετά τα όσα έγιναν είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην είναι ούτε ο ΠΑΟΚ ευχαριστημένος από τον Μέλο Περέιρα. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι…»

Για τον Τζήλο: «Το θέμα Τζήλου δεν είναι πλέον στα χέρια μας, ο ΠΑΟΚ πιέζει όπως μπορεί, για να επικρατήσει η δικαιοσύνη».

Για τα Play-Off του νέου πρωταθλήματος:

«Δεν είναι ακριβώς Play-Off, αλλά συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού δεν διαιρούνται οι βαθμοί και οι ομάδες συνεχίζουν με όσους βαθμούς έχουν συγκεντρώσει μέχρι τότε. Καλώς ή κακώς ένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να τελειώσει σε 26 αγωνιστικές. Στα πλέι οφ θα φανεί ποιος είναι πραγματικά ο καλύτερος, ώστε να αναδειχθεί δίκαια ο πρωταθλητής».

Για τη Νέα Τούμπα: «Υπάρχει καθυστέρηση αναφορικά με την μετακόμιση στο Καυτατζόγλειο. Τώρα λόγω των εκλογών, μπορεί να καθυστερήσουμε κι άλλο, περιμέναμε μια τροπολογία για τη χρήση του, αλλά βλέπουμε ότι δεν είναι κατάλληλο το διάστημα, λόγω της προεκλογικής περιόδου, για να ψηφισθεί αυτή η τροπολογία. Δεν μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να μην μπορούμε να κάνουμε έργα στο Στάδιο, απαραίτητα για τους αγώνες του Champions League και να μην αφαιρούνται τα χρήματα που θα βάλουμε από το ενοίκιο του Καυτατζογλείου, έστω και κατά αναλογία. Ελπίζουμε το θέμα του Καυτανζογλείου να λυθεί. Το θέμα για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο της «Νέας Τούμπας» βρίσκεται στο υπουργείο περιβάλλοντος, εκεί δεν παρατηρείται κάποια καθυστέρηση, μόνο για την μετακόμιση, υπάρχει πρόβλημα.

Θα ξεκινήσουμε τη χρονιά στην Τούμπα και αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε τις άδειες θα τελειώσουμε τη σεζόν στο γήπεδο μας. Όμως εάν πάρουμε στα χέρια μας όλα τα έγγραφα, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη σεζόν, δε θα καθυστερήσουμε την μετακόμισή μας. Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι να αρχίσουμε και να τελειώσουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Τούμπα και τα διαρκείας θα εκδοθούν, για το γήπεδο της Τούμπας».

Για το ποια ήταν τα κριτήρια προκειμένου να χτιστεί στην Τούμπα και πάλι το γήπεδο: «Σαφώς υπάρχουν προβλήματα και θα βγουν κι άλλα, όμως η απόφαση είναι οριστική και το νέο γήπεδο θα χτιστεί στην Τούμπα, η οποία μας συνδέει συναισθηματικά. Αν δεν μπορούσε να χτιστεί δεν θα το κάναμε εδώ να’ στε σίγουροι. Πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για γήπεδα εκτός πόλεων. Στη δεκαετία του 2000 υπήρχε μια τάση να γίνονται γήπεδα εκτός πόλεων, αλλά αυτό αποδείχθηκε λάθος. Δείτε στην Αγγλία που είναι τα περισσότερα των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Όπως είπε και ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο θα γίνει εδώ με οποιοδήποτε κόστος. Θα κάνουμε ένα γήπεδο αντάξιο των προσδοκιών και των ονείρων όλων των φίλων του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα