To θέμα του Καυτανζογλείου προκαλεί δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ

To θέμα του Καυτανζογλείου προκαλεί δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ

To θέμα του Καυτανζογλείου προκαλεί δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ωστόσο διαπιστώνει μια μεγάλη κωλυσιεργία στο θέμα παραχώρησης και χρήσης του Καυτανζογλείου σε σχέση μάλιστα με ανάλογα πρότζεκτ.

Φαίνεται πως οι εκλογές της 7ης Ιουνίου αποτελούν σημαντικό εμπόδιο στα σχέδια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όσον αφορά το Καυταντζόγλειο Στάδιο και την οριστική συμφωνία χρήσης του από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν εδώ και πολύ καιρό μια σχετική τροπολογία που θα «ξεκλειδώνει» το θέμα της παραχώρησης και χρήσης του γηπέδου, το οποίο είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ) και δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή παρέμβαση αν δεν υπάρξει ανάλογη νομοθεσία η οποία θα επιτρέπει τον συμψηφισμό των χρημάτων, σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ, που απαιτούνται να δοθούν από την πλευρά του ΠΑΟΚ προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα.

Η συγκεκριμένη τροπολογία – ρύθμιση ήταν να ψηφισθεί πολύ πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες (θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες) και να μπορέσει ο «Δικέφαλος» κάποια στιγμή, ακόμη και μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, να μετακομίσει από την Τούμπα στο γειτονικό Καυτανζόγλειο.

Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό, θέλει να συμψηφίσει τις εργασίες με το τίμημα χρήσης του σταδίου για τα επόμενα δύο – τρία χρόνια, ωστόσο η ισχύουσα νομοθεσία δεν επιτρέπει συμψηφισμούς γι’ αυτό απαιτείται η ρύθμιση. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και όπως διαπιστώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπάρχει μια μεγάλη καθυστέρηση, ενώ την ίδια ώρα παρατηρούν ότι η κυβέρνηση «προχωρά» ανάλογα θέματα της τελευταίας στιγμής, όπως είναι το γήπεδο στο Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό και το κλειστό γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ, μετά και την σημερινή συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Αγγελόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα