Παναθηναϊκός: «Σε λίστα εννιά υποψηφίων της Γαλατά ο Χατζηγιοβάνης»

Παναθηναϊκός: «Σε λίστα εννιά υποψηφίων της Γαλατά ο Χατζηγιοβάνης»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Σε λίστα εννιά υποψηφίων της Γαλατά ο Χατζηγιοβάνης»

bet365

Δημοσίευμα τουρκικής σελίδας αναφέρει πως η Γαλατασαράι έχει στα υπ᾽ όψιν της μαζί με ακόμη οκτώ ποδοσφαιριστές, τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Κατέβασε το νέο app για το αθλητικό στοίχημα με απεριόριστες δυνατότητες. (21+)

Ο Χένρι Ονιεκούρου μετά την καταπληκτική σεζόν που έκανε στην Γαλατασαράι(31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 14 γκολ) ενδέχεται να επιστρέψει στην Έβερτον, ομάδα στην οποία και ανήκει. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι πιθανό να χάσει έναν από τους πιο χρήσιμους ποδοσφαιριστές της και στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως η λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών είναι ήδη έτοιμη.

Μἰα λίστα που απαρτίζεται από εννιά ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα είναι και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός Έλληνας εξτρέμ μπήκε στο μπλοκάκι αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων λόγω του εξαιρετικού πρώτου μισού της σεζόν με την φανέλα του ᾽᾽τριφυλλιού᾽᾽ ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Πάντως, η λογική λέει πως οι Τούρκοι για να καλύψουν ένα τόσο μεγάλο κενό στο έμψυχο δυναμικό τους θα οδηγηθούν σε μία τελική επιλογή που θα τους προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια απ᾽ ότι ο ταλαντούχος αλλά ακόμη άγουρος ποδοσφαιρικά, Χατζηγιοβάνης.

Οι υπόλοιποι είναι οι: Αβέρ Μαμπίλ της Μίντιλαντ, Φλορινέλ Κομάν της Στεάουα Βουκουρεστίου, Μπράντλεϊ Κοβάς της Χέρακλες, Ζακαρία Μπακάλι της Άντερλεχτ, Λούκας Χαράσλιν της Λέγκια Γκντανσκ, Σταλόνε Λιμπόμπε της Γκενκ, Νταμιάν Καντζιόρ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Βίκτορ Τσιχάνκοβ της Ντιναμό Κιέβου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα