Αρης: Πάνε Λονδίνο Καρυπίδης και Διαμαντόπολος

Αρης: Πάνε Λονδίνο Καρυπίδης και Διαμαντόπολος

Αρης: Πάνε Λονδίνο Καρυπίδης και Διαμαντόπολος

bet365

Στο Λονδίνο θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες οι Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος όπου θα έχουν επαφές με δύο αγγλικούς συλλόγους.

Στον Αρη έχουν αποφασίσει να ανοίξουν τον κύκλο επαφών της ομάδας ειδικά μετά την επιστροφή του συλλόγου στην κανονικότητα αφήνοντας πίσω την άσχημη περίοδο των προηγούμενων ετών.

Οι «κίτρινοι» ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά που θα τους βρει στα ευρωπαϊκά γήπεδα και για τον λόγο αυτό έχουν ανοίξει τον κύκλο επαφών τους. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, συνοδευόμενος από τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, θα βρεθούν στο Λονδίνο, αναχωρούν αύριο (4/6) και θα επιστρέψουν το απόγευμα της Τετάρτης (5/6) όπου και θα έχουν σειρά επαφών με δύο συλλόγους της Premier League.

Δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των συναντήσεων, αλλά δεν αποκλείεται να αφορά και μεταγραφικούς στόχους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα