Νάτχο: «Εάν έπαιζα θα ήταν αλλιώς, απογοητευτική χρονιά για μένα στον Ολυμπιακό»

Νάτχο: «Εάν έπαιζα θα ήταν αλλιώς, απογοητευτική χρονιά για μένα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Νάτχο: «Εάν έπαιζα θα ήταν αλλιώς, απογοητευτική χρονιά για μένα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Νάτχο σε δηλώσεις του στο Ισραήλ εξήγησε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την χρονιά του στον Ολυμπιακό και ότι θα έπρεπε να είχε κάνει μία άλλη επιλογή.
Ο Νάτχο σχολίασε ανάμεσα στα άλλα πως «ήταν μία απογοητευτική σεζόν για εμένα στον Ολυμπιακό. Πήγα στην ομάδα με την προσδοκία ότι θα τη βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή και να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Όταν πήγα η ομάδα είχε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά ανάμεσα σε μένα και τον προπονητή. Ακόμα ανήκω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκανα τόσο σωστή επιλογή να πάω εκεί. Εάν έπαιζα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς, διότι σε όλους τους άλλους τομείς αισθάνομαι πολύ καλά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Με ενδιαφέρει να παίζω γιατί μου έχει λείψει».
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Ισραήλ επισήμανε: «Δεν λέω όχι στο ισραηλινό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που δεν το απορρίπτω. Σέβομαι το ποδόσφαιρο του Ισραήλ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω ως πιθανότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα