ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναιτωλικός: Το 48ωρο του Κάστρο

Παναιτωλικός: Το 48ωρο του Κάστρο

Παναιτωλικός: Το 48ωρο του Κάστρο

Ο Πορτογάλος κόουτς επέστρεψε στην πατρίδα του και έχουμε μία εικόνα για το πώς πέρασε τις δύο πρώτες του ημέρες στο Αγρίνιο 

Κατέβασε το νέο app για το αθλητικό στοίχημα με απεριόριστες δυνατότητες. (21+)

Στην Πορτογαλία βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Λουίς Κάστρο, καθώς μετά την ανακοίνωσή του ως ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού επέστρεψε στη χώρα του. Για λίγο βέβαια, καθώς σύντομα θα επιστρέψει μαζί με τους συνεργάτες του για... μόνιμη εγκατάσταση. Ας δούμε πως πέρασε ο 39χρονος κόουτς τις πρώτες του 48 ώρες στο Αγρίνιο. 

*Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Τρίτης και αμέσως μετέβη στο Αγρίνιο. 

*Το βράδυ της ίδιας ημέρας δείπνησε με τον Μάκη Μπελεβώνη. 

*Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και δεν υπάρχει θέμα επικοινωνίας του. 

*Ο 39χρονος ήρθε ενήμερος για όλα. Τις προηγούμενες ημέρες παρακολούθησε πολλούς αγώνες του Παναιτωλικού και έχει ξεκάθαρη άποψη για το ρόστερ. 

*Την Τετάρτη επισκέφθηκε τόσο το Emileon, όσο φυσικά και το γήπεδο. Οι εντυπώσεις του ήταν άριστες. 

*Από το πρωί εκείνης της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ ήταν σε ένα γραφείο με τα στελέχη του Παναιτωλικού και έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα. 

*Η πρώτη εντύπωση που έδειξε ήταν ανθρώπου ιδιαίτερα εργασιομανή. Ευγενικός, ήθελε να μάθει τους πάντες. 

*Ξέχωρα φυσικά από το έμψυχο δυναμικό, συζητήθηκαν εκτενώς και ζητήματα όπως της προετοιμασίας, των φιλικών, αλλά και των ακαδημιών. 

*Η άφιξή του συνέπεσε με την παρουσίαση των βελτιωτικών έργων στο γήπεδο, όπου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει και για αυτά. 

*Πάντως την ώρα της παρουσίασής τους εκείνος ήταν στο Emileon και συνέχιζε τη... δουλειά. 

*Ενας εκ των ανθρώπων που αναμένεται να βρίσκεται στο πλευρό του είναι ο Λουτσιάνο, που θα αναλάβει ενεργό ρόλο στο τιμ και μιλούν την ίδια γλώσσα. 

*Αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης με προορισμό την Αθήνα και από εκεί «πέταξε» για την Πορτογαλία. 

*Η επιστροφή του στο Αγρίνιο υπολογίζεται στα τέλη του μήνα, μαζί και με τους 4 συνεργάτες του (Ζοζέ Εντουάρντο, Βίτορ Ούγκο, Πάουλο Ζορζ, Χούι Μιγκέλ).   

*Βέβαια ήδη υπάρχει συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών (διοίκησης-Κάστρο) και καθημερινή, σχεδόν, ενημέρωση για το πώς «τρέχει» το πλάνο που εκπονήθηκε.