ΑΕΚ - Βέρντε: Ιταλικά σενάρια

ΑΕΚ - Βέρντε: Ιταλικά σενάρια

ΑΕΚ - Βέρντε: Ιταλικά σενάρια

bet365

Για ενδιαφέρον της Ενωσης για τον 22χρονο Ιταλό εξτρέμ Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος ανήκει στη Ρόμα, γράφουν στην Ιταλία.

Η ΑΕΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο, αλλά οι χώρες που ασχολούνται με τα μεταγραφικά της είναι οι ίδιες. Οπως, για παράδειγμα, η Ιταλία, από όπου οι Κιτρινόμαυροι έκαναν πέρυσι δουλειές με τους Εζέκιελ Πόνσε-Λούκας Μπογέ και δεν αποκλείεται να κάνουν και φέτος.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν ιταλικές ιστοσελίδες, οι οποίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ρώτησε τη Ρόμα για τον Ντανιέλε Βέρντε. Είναι 22 ετών, εξτρέμ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ισπανική Βαγιαδολίδ, ενώ το συμβόλαιο του με τους Τζαλορόσι έχει ισχύ για ακόμη ένα χρόνο.

Αυτό σημαίνει, όπως γράφουν και οι Ιταλοί, ότι οι Ρωμαίοι θέλουν να τον πουλήσουν εντός του καλοκαιριού, χωρίς όμως να αναφέρονται προς το παρόν οικονομικά δεδομένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα