Super League: Η ενδεκάδα των... πεσμένων που κάνει «κλικ» (pic)

Super League: Η ενδεκάδα των... πεσμένων που κάνει «κλικ» (pic)

bet365

Παρατηρώντας το ρόστερ των τριών που έπεσαν, θα δούμε περιπτώσεις free agent που «κουμπώνουν» στη... μισή Super League

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητο & tablet με άμεση απόδοση κερδών*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η σεζόν τελείωσε και από το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού... ήπιαν τρεις ομάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεβαδειακός και ο Απόλλων Σμύρνης. Αδικα ή δίκαια, αλλού παπά ευαγγέλιο, αλλά αν «απομονώσουμε» τα... καθαρά αγωνιστικό σκέλος, θα δούμε πως σε όλες υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Προσπαθήσαμε λοιπόν να φτιάξουμε την καλύτερη ενδεκάδα των free agent από όσους «έπεσαν», όπου φυσικά κάθε ένσταση είναι σεβαστή.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν συμπεριλάβαμε παίκτες που έχουν ήδη «κλείσει» σε άλλη ομάδα (π.χ. Γιακουμάκης στον Ατρόμητο ή Γιάκος στην ΑΕΛ), εκείνους που έπαιζαν ως δανεικοί (π.χ. Μάνος στον ΠΑΣ από Ολυμπιακό ή Ντ' Ούρσο στον Απόλλωνα από Ρόμα) και φυσικά όσους ναι μεν είναι πιθανό να φύγουν, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεσμεύονται με συμβόλαιο (αφορά ορισμένους παίκτες του ΠΑΣ). Επικεντρωθήκαμε στους free agents, ακόμη και όσους έχουν πιθανότητα να μην αλλάξουν φανέλα (π.χ. Κύργιας), αλλά αυτή τη στιγμή μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν.

Παρατηρώντας λοιπόν το παρακάτω αρχικό σχήμα, θα δούμε παίκτες «κουμπώνουν» στη μισή και πλέον Super League, παρότι προέρχονται από τους τρεις πεσμένους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα