Ολυμπιακός: Έβαλε ξανά σε καλό δρόμο την υπόθεση του Σκρτελ

Ολυμπιακός: Έβαλε ξανά σε καλό δρόμο την υπόθεση του Σκρτελ

Ολυμπιακός: Έβαλε ξανά σε καλό δρόμο την υπόθεση του Σκρτελ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει ξανά σε πολύ καλό δρόμο την υπόθεση του Σλοβάκου μπακ αλλά δεν υπάρχει επιβεβαίωση πως είναι οριστικά κλεισμένος και έρχεται άμεσα στην Αθήνα.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητο & tablet με άμεση απόδοση κερδών*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί εκτενώς για το θέμα του Μάρτιν Σκρτελ το προηγούμενο διάστημα. Οι τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει φέρει εκ νέου σε πολύ καλό δρόμο την περίπτωση του Σλοβάκου σέντερ μπακ της Φενέρ.

Σε τέτοιον βαθμό που να έχει ξανά σημαντικές πιθανότητες να τον κάνει δικό του. Άλλωστε παρέμενε ένας εκ των βασικών στόχων για την άμυνά του. Αυτό που δεν επιβεβαιώνεται σε καμία των περιπτώσεων είναι πως είναι οριστικά κλεισμένος και ότι έρχεται άμεσα στην Αθήνα. Παρόλα αυτά οι Πειραιώτες - όπως όλα δείχνουν - με τη νέα προσπάθεια που έχουν καταβάλλει άλλαξαν τα δεδομένα της υπόθεσης αυτής και έχουν αυξήσει περισσότερο από ποτέ το ποσοστό ολοκλήρωσης μίας τέτοιας μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα