Ολυμπιακός: Η Γουέστ Χαμ έχει ήδη κάνει τρεις προσπάθειες για Φορτούνη και δεν υποχωρεί!

Ολυμπιακός: Η Γουέστ Χαμ έχει ήδη κάνει τρεις προσπάθειες για Φορτούνη και δεν υποχωρεί!

bet365

Το θέμα Φορτούνη - Γουέστ Χαμ παραμένει υπαρκτό και ανοιχτό μέρες τώρα και σε αντίθεση με την Φενέρ οι Άγγλοι έχουν το οικονομικό background για μία τέτοια μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητο & tablet με άμεση απόδοση κερδών*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην παρούσα φάση δεν επιβεβαιώνεται από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι υπάρχει πρόταση 18 εκατ. ευρώ για τον Φορτούνη από την Γουέστ Χαμ. Υπάρχει μία εκτίμηση πως μπορεί να έρθει αλλά μέχρι εκεί.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως η Γουέστ Χαμ έχει ήδη κάνει τρεις απόπειρες με σχετικές κρούσεις να κάνει δικό της τον Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε μία εξαιρετική χρονιά και δεδομένα δεν ήθελε να πάει στην Φενέρ αλλά να μείνει στον Ολυμπιακό. Η Γουέστ Χαμ όμως είναι άλλη ιστορία. Φαίνεται πάντως ότι «Σφυριά» έχουν την δυνατότητα επί του οικονομικού για ένα τέτοιο deal και ενώ οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι υψηλές και σίγουρα ξεπερνούν τα 10 - 12 εκατ. ευρώ. Είναι σαφές πάντως ότι γίνεται... παιχνίδι για αυτήν την υπόθεση με σχετικές διαπραγματεύσεις και μένει να φανεί η συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα