Οι δεύτερες σκέψεις του Σάχοφ και ο ΠΑΟΚ

Οι δεύτερες σκέψεις του Σάχοφ και ο ΠΑΟΚ

Οι δεύτερες σκέψεις του Σάχοφ και ο ΠΑΟΚ

bet365

Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις, αλλά ο Εβγέν Σάχοφ σκέφτεται να ακολουθήσει το δρόμο του Φερνάντο Βαρέλα και να ξανασυζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μόλις την Τρίτη (28/5) στο θέμα της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα αναρωτηθήκαμε –«φωναχτά»- «το μόνο που απέμεινε είναι να δούμε και τον «Εβγέν Σάχοφ, να υπογράφει κι αυτός την ανανέωση του. Ποιος ξέρει...». Ε, αυτό μπορεί και να μην είναι απλά μια υπόθεση, αλλά να γίνει πράξη, όπως και στην περίπτωση του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Η πόρτα του ΠΑΟΚ, παρά το αρχικό «όχι» του Ουκρανού μέσου, παραμένει ανοικτή, με δεδομένη την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Ο Εβγέν Σάχοφ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει δεύτερες σκέψεις που συμπεριλαμβάνουν και την πιθανότητα να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει στα χέρια του, ότι κι αν υποστήριξε πρόσφατα ο πατέρας του, κάποια ανάλογη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει ένα συμβόλαιο 2+1 ετών με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 550.000 ευρώ συν τα μπόνους συμμετοχών. Τέτοια χρήματα ο Σάχοφ δεν έχει βρει, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο νέας κουβέντας με τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα