Τσέναμο: «Στο επανιδείν…»

Gazzetta team
Τσέναμο: «Στο επανιδείν…»

bet365

Ο Λουίτζι Τσέναμο δεν λέει «αντίο» στον Παναιτωλικό αλλά «εις το επανιδείν, μιας και το δέσιμό του με την ομάδα του Αγρινίου είναι ιδιαίτερο.

Την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε στο Facebook ο Λουίτζι Τσέναμο, καθώς ο Κάστρο αναμένεται να φέρει το δικό του επιτελείο.

Ο Τσέναμο, που επέστρεψε στο Αγρίνιο το καλοκαίρι του 2017, ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων όταν ήρθε ο Δέλλας και μέσω ενός ιδιαίτερου μηνύματος λέει... εις το επανιδείν στην αγαπημένη του ομάδα.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

Όλες οι όμορφες καταστάσεις έχουν μια αρχή αλλά και ένα τέλος. Κάπου εδώ θα τελειώσει η δεύτερη θητεία μου στον Παναιτωλικό της καρδιάς μας. Ιδιαίτερα περήφανος για έναν ακόμη λόγο πλέον μιας που έμελλε να είναι η πρώτη μου ομάδα, στο νέο μου πόστο,ως προπονητής τερματοφυλάκων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδος αλλά και όσους συνέβαλαν σε αυτό,ιδιαιτέρως δε τον άνθρωπο που με δική του πρωτοβουλία χρίστηκα την περσινή σεζόν παίκτης- προπονητής,τον Κ Τραϊανό Δέλλα. Υπόχρεος επίσης στο τεχνικό επιτελείο και στους τερματοφύλακες- συνεργάτες μου κατά τον 1,5 αυτό χρόνο,που σεβάστηκαν στο έπακρο την συνεργασία μας. Όσο για σένα Τίτορμε, δεν σου λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα