«Τέλος» για επτά από τον ΟΦΗ

«Τέλος» για επτά από τον ΟΦΗ

«Τέλος» για επτά από τον ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων των Αργυρόπουλου, Βουό, Κομεσίδη, Κουτσιανικούλη, Κυριακίδη, Παπάζογλου και Παπαστεριανού.

100% Επιστροφή* χρημάτων Τσέλσι - Άρσεναλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην επόμενη «μέρα» έχει περάσει ο ΟΦΗ, που σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν και ξεκίνησε τις ανακατατάξεις στο ρόστερ του.

Μετά την ανανέωση του Σωτηρίου, την Τρίτη η ΠΑΕ προχώρησε στη λύση των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο λόγος για τους Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη, Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό, με τους οποίους τα συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έπαιξαν παρά ελάχιστα στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά τα «κατορθώματα» των επτά παικτών με τα χρώματα των Ηρακλειωτών κατά την περσινή σεζόν:

ΠΑΙΚΤΕΣΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΓΚΟΛΑΣΙΣΤΛΕΠΤΑ
Βουό20221385
Κυριακίδης19001446
Κουτσιανικούλης18031007
Παπάζογλου16001206
Παπαστεριανός1210588
Αργυρόπουλος700508
Κομεσίδης600323

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη, Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό. Καθένας απ' αυτούς είχε το δικό του μερίδιο στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν στον ΟΦΗ και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα