Αρνεσεν: «Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Κουλούρης»

Gazzetta team
Αρνεσεν: «Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Κουλούρης»

bet365

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής της Αντερλεχτ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που δείχνει η βελγική ομάδα για τον Έλληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση.

Ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησε για το ενδιαφέρον που δείχνει η Άντερλεχτ για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, τονίζοντας ότι το όνομα του Έλληνα επιθετικού και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος είναι στη λίστα της βελγικής ομάδας.

Πιο αναλυτικά είπε στη LiveSport για το θέμα:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι στη παρούσα φάση δεν έχουμε πρόθεση να καταθέσουμε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ευθύμη Κουλούρη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον μας.

Είναι ικανός στράικερ, έχω προσωπική εικόνα για τις δυνατότητές του, βρίσκεται μέσα στη μεταγραφική λίστα μας, αλλά, επαναλαμβάνω, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της Άντερλεχτ να εμπλακούμε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του παίκτη».

Και πρόσθεσε: «Το όνομα του Κουλούρη συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική λίστα μας, στην οποία, όμως, υπάρχουν άλλα δέκα ονόματα στράικερ. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άμεσο ενδιαφέρον. Οι μεταγραφές δεν είναι μία στατική διαδικασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα