Βαλμπουενά: «Πειραιάς, όπως Μασσαλία»!

Βαλμπουενά: «Πειραιάς, όπως Μασσαλία»!

Βαλμπουενά: «Πειραιάς, όπως Μασσαλία»!

bet365

Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει τι έλεγε ο Ματιέ Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά και τον κομβικό ρόλο του Ζοσέ Ανιγκό, που είναι σαν... πατέρας του Γάλλου άσου από ποδοσφαιρικής πλευράς.

Ο Γάλλος άσος - που ακούγοντας τον κόσμο του Ολυμπιακού που είχε μείνει μετά την άφιξή του στα γραφεία βγήκε ξανά έξω για να τον ευχαριστήσει - ήταν εξαιρετικά χαρούμενος για την υλοποίηση της μεταγραφής του και δεν το έκρυβε, μιλώντας στους ανθρώπους των Πειραιωτών.

«Ο Πειραιάς είναι σαν να βρίσκομαι στην Μασσαλία. Ο Ολυμπιακός μου φαίνεται σαν την Μαρσέιγ και σαν να είμαι σπίτι μου. Αυτή η θέα στην θάλασσα, αυτή η πόλη και αυτός ο κόσμος με έκαναν να νιώσω εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευτυχισμένος για την επιλογή που έκανα και πραγματικά πιστεύω σε αυτό το εξαιρετικά δυνατό πρότζεκτ», έλεγε σχετικά ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έδειχνε μάλιστα αποφασισμένος να πετύχει στο Λιμάνι και να τα δώσει όλα ενώ του άρεσε πολύ η υποδοχή που είχε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που επιχείρησαν να τον ευχαριστήσουν ακόμα και με συνθήματα στα γαλλικά!

Σε όλη αυτήν την υπόθεση κομβικό ρόλο είχε ο Ανιγκό, τον οποίο εκτιμάει τρομερά ο Βαλμπουενά. Είναι σαν ποδοσφαιρικός του... πατέρας. Ο Ανιγκό ήταν εκείνος που έκαμψε τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να είχε ο παίκτης ενώ στα στελέχη του Ολυμπιακού έλεγε ότι «πήρατε έναν τρομερά ποιοτικό, χαρισματικό και έξυπνο παίκτη. Με την κατάλληλη ώθηση μπορεί να κάνει τρομερή σεζόν». Ο Ζοσέ Ανιγκό μάλιστα θα έχει μία σημαντική συνάντηση με υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός (σ.σ. ίσως και με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη) την Τρίτη για τον ρόλο του στους Πειραιώτες ενώ στα χέρια του έχει κρούσεις από συλλόγους από Μαρόκο και άλλες χώρες. Φαίνεται πάντως πως από πλευράς σχεδιασμού και μεταγραφών θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα