ΠΑΟΚ: Τα διαρκείας έρχονται τον Ιούνιο

ΠΑΟΚ: Τα διαρκείας έρχονται τον Ιούνιο

ΠΑΟΚ: Τα διαρκείας έρχονται τον Ιούνιο

bet365

Μέσα στον Ιούνιο θα γίνουν γνωστά τα όσα θα ισχύσουν την σεζόν 2019-20 για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τις τιμές, τους αγώνες και τις περιόδους διάθεσης στους φίλους του «Δικεφάλου».

100% Επιστροφή* χρημάτων Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε αναμονή των αποφάσεων και των νέων εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, είναι οι φίλοι των Νταμπλούχων Ελλάδας, με τις τιμές να είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δίνουν μια διπλή εξήγηση για τη διαφαινόμενη αύξηση στις τιμές των διαρκείας της σεζόν 2019-20. Η πρώτη εξήγηση που δίδεται είναι πως πέρσι οι τιμές έμειναν οι ίδιες, για να επιβραβευτούν οι προπέρσινοι κάτοχοι διαρκείας, που είχαν πάρει διαρκείας παρότι η Τούμπα ήταν κλειστή για 7 αγώνες (έγιναν 10 στην πορεία), ενώ η δεύτερη εξήγηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι φέτος οι αγώνες θα είναι περισσότεροι.

Με το νέο format διεξαγωγής του πρωταθλήματος, που θα αποφασιστεί στο Δ.Σ. της Λίγκας την Τρίτη (28/5), τα ντέρμπι θα είναι περισσότερα (ο ΠΑΟΚ θα παίξει δύο φορές στην Τούμπα με τους τρεις της Αθήνας κ.ο.κ), ενώ στα διαρκείας θα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι ευρωπαϊκοί αγώνες, οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, αν φυσικά προκριθεί η ομάδα, αλλά και το κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα