Ολυμπιακός: Η περίπτωση Κοεντράο για τα άκρα της άμυνας

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Κοεντράο για τα άκρα της άμυνας

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Κοεντράο για τα άκρα της άμυνας

bet365

Ο 31χρονος ακραίος μπακ - με θητεία σε Ρεάλ, Μπενφίκα και Μονακό - μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε και δεν αφήνει καθόλου αδιάφορο τον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον Ολυμπιακό είναι σε φουλ εγρήγορση για μεταγραφικά θέματα και δεν παραβλέπουν την πιθανότητα να πουληθούν φέτος οι Κούτρης και Σισέ. Για την περίπτωση λοιπόν του αριστερού μπακ έχει πέσει στο τραπέζι για τους Πειραιώτες το όνομα του Φάμπιο Κοεντράο.

Του 31χρονου Πορτογάλου άσου με θητεία σε Ρεάλ, Μπενφίκα και Μονακό αλλά και πάνω από 50 ματς με την Εθνική της πατρίδας του. Ο Κοεντράο μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε και την σεζόν που μας πέρασε είχε 23 ματς με 5 ασίστ. Την αμέσως προηγούμενη χρονιά με τη Ρίο Άβε λοιπόν έπαιξε 9 ματς ως αρ. μπακ, 10 ως μέσος έξω αριστερά αλλά και 3 ως ακραίος αριστερά και 1 ως μεσοεπιθετικός. Η βασική του θέση γενικά πάντως είναι αρ. μπακ. Δεν είναι πάντως μία εύκολη υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα