ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό «αντίο» του Πέλκα σε Βαρέλα και Σάχοφ (pic)

ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό «αντίο» του Πέλκα σε Βαρέλα και Σάχοφ (pic)

ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό «αντίο» του Πέλκα σε Βαρέλα και Σάχοφ (pic)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας αποχαιρέτησε τον Φερνάντο Βαρέλα και τον Εβγέν Σάχοφ, ευχαριστώντας τους για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασαν μαζί στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποχαιρέτησε τους δύο συμπαίκτες του, που πρόσφατα αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ.

«Τι μπορώ να πω για εσάς φίλοι μου; Είμαι πραγματικά ευγνώμων που υπήρξα συμπαίκτης σας αυτά τα τρία χρόνια, που βάλαμε τα ονόματα μας στα ιστορικά βιβλία του συλλόγου, αλλά πάνω από όλα, που γνώρισα δύο υπέροχους και ταπεινούς ανθρώπους με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Σας αγαπάω και θα μου λείψετε πολύ. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο στην καριέρα και στη ζωή σας. Το αξίζετε και με το παραπάνω!» έγραψε ο 25χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Βαρέλα απάντησε στην ανάρτηση του Πέλκα γράφοντας στον Έλληνα μεσοεπιθετικό:

«Σε ευχαριστώ Πελκίνιο, ήταν τρία υπέροχα χρόνια. Θα μου λείψεις πολύ» έγραψε ο Αφρικανός αμυντικός με τον Πέλκα να απαντά: «Φανταστικός άνθρωπος, υπέροχος παίκτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα