Ο Λουτσέσκου παίρνει τίτλους, αλλά δεν έχει πολλά… παιδιά

Ο Λουτσέσκου παίρνει τίτλους, αλλά δεν έχει πολλά… παιδιά

Ο Λουτσέσκου παίρνει τίτλους, αλλά δεν έχει πολλά… παιδιά

bet365

«Από προχθές το βράδυ που δημοσιοποιήθηκαν οι ατάκες Μελισσανίδη για όλους και για όλα, τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν κατακλυστεί με σχόλια και κριτική εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η κριτική που του ασκείται είναι πρωτοφανής.

Ουτρέχτη - Φίτεσε με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεκάδες αντικειμενικοί και αμερόληπτοι καταδικάζουν συγκεκριμένες απόψεις του κ. Μελισσανίδη, όπως αυτή η απάντηση που έδωσε για τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου: «Λένε ότι τους κλέψαμε το πρωτάθλημα Ποιοι το λένε; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στην κλοπή; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους».

Γελάτε ε; Για γέλια και για κλάματα μαζί…

Αυτό το παραπάνω λοιπόν, θα γράφαμε σε μία κανονική κοινωνία, όπου ο Τύπος ΔΕΝ ξεχωρίζει τους πρωταγωνιστές ανάλογα ποια ομάδα εκπροσωπούν.

Αλλά ξέχασα. Εμείς που τα σημειώνουμε αυτά είμαστε γκρινιάρηδες, γραφικοί και τώρα τελευταία όταν γράφουμε για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, έχουμε και έπαρση!

Σε αυτή την υπόθεση, μία ολόκληρη χώρα όπως η Ρουμανία μιλάει για το θέμα! Οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί από την απίστευτη αυτή ρατσιστική επίθεση και εδώ… η σιωπή σκεπάζει τα πάντα!

Όταν ο Λουτσέσκου μίλησε για τους ναζί, πραγματοποιώντας μία άστοχη παρομοίωση σε σχέση με αυτά που έγιναν πέρυσι στο πρωτάθλημά μας (το άστοχη το έχω εξηγήσει και άλλη φορά) τότε λοιπόν, κόσμος και κοσμάκης στριμώχνονταν στη σειρά ποιος θα γράψει τα χειρότερα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ! Τώρα;

Γιατί γίνονται όλα αυτά; Απλή είναι η εξήγηση, αλλά επειδή πολλοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ας εξηγήσουμε και τα αυτονόητα για να αποδειχθεί και πάλι η διαφορά αντιμετώπισης ομάδων και προσώπων.

Ο ένας είναι Ρουμάνος, δουλεύει στον ΠΑΟΚ και αποτελεί εύκολο στόχο απέναντι στον οποίο η κάθε κριτική «πουλάει» γιατί είναι και αντιπαθής για πολλούς στην Αθήνα. Ο άλλος όμως είναι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, με δύναμη, με εξουσία και φυσικά μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

Α ξέχασα… Έχει και μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων.

Πέρασαν τόσες ώρες, αλλά… ΤΙΠΟΤΑ!

Ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την ΑΕΚ έφθασε στο σημείο να πει για τον πρόεδρο της ΑΕΛ: «Την άλλη φορά που θα τον δω δεν θα τον πειράξω. Θα πω στα παιδιά να τον ξεβρακώσουν και θα τον αμολήσουμε». Και προσέθεσε: «Αλλά θα είναι ο πρώτος του χρόνου που θα πέσει επειδή τα έβαλε με την ΑΕΚ».

Ώπα! Παιδιά; Ποια παιδιά; Έχει πολλά παιδιά που κάνουν τέτοιες δουλειές; Και δημόσιες απειλές για τη θέση της ΑΕΛ στο επόμενο πρωτάθλημα; Με ποιο τρόπο;

Και εμείς τι κάνουμε για όλα αυτά; Απλά… χαζογελάμε σε κάθε εξυπνάδα του και περιμένουμε το επόμενο λάθος-παράπτωμα-αστοχία των… γραφικών στη Θεσσαλονίκη για να τους σκίσουμε και να δείξουμε πόσο «αμερόληπτοι» είμαστε. Εξάλλου ο Λουτσέσκου και ο κάθε… Λουτσέσκου της Θεσσαλονίκης δεν έχει και πολλά παιδιά! (Ούτε και λευκά pollo).

Ο Αλέξης Κούγιας βέβαια λέει ότι του απείλησε τη ζωή! Και όλα αυτά σε περίοδο που η οπαδική βία και τα επεισόδια στις γειτονιές Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι σε έξαρση!

Και τι έγινε όμως; Ποιος θα τολμήσει να «ακουμπήσει» αυτόν που έχει δύναμη και πολλά παιδιά; Αν είναι όμως για τους Θεσσαλονικείς ε… Τότε «ορμάμε» όλοι μαζί.

Φαντάζεστε όλα αυτά να τα είχε πει ο Ιβάν Σαββίδης τι θα διαβάζαμε; Μέχρι ΚΑΙ οι εκλογές θα ήταν σε δεύτερη μοίρα! Τώρα απλά είναι… Παρασκευή.

Ποιος και πώς να απαντήσει με επιχειρήματα σε όλα αυτά;

Το μόνο στο οποίο παραδέχομαι τον Μελισσανίδη είναι ότι με αυτά και με αυτά κατάφερε να αλλάξει την ατζέντα και από τους λόγους που η ομάδα του βρέθηκε στο -23 στο πρωτάθλημα και ηττημένη σε τρίτο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου, με τους δύο στην έδρα της, τώρα ασχολούμαστε με τον διαιτητή του VAR που άλλαξε με έναν βοηθό, αλλά και με τους Ρουμάνους!

Από εκεί και πέρα πάντως, τόνισε ότι δεν υπάρχει συμμαχία με τον Ολυμπιακό. Οκ! Πώς όμως πίστευαν και πιστεύουν, αλλά και διέδιδαν ότι με ψήφους 9-8 στην ΕΠΟ θα «έδιωχναν» τον Περέιρα; Το 9 πώς βγαίνει; Όπως ακριβώς η σύμπλευση και στη Λίγκα!

- Μια και το αναφέραμε… Αφού ο Περέιρα αγαπάει τόσο πολύ τον Κομίνη που φθάνει στο σημείο να ανέχεται τόσα διαιτητικά εγκλήματα, γιατί δεν τον παίρνει σπίτι του να κάνουν παρέα και να μιλάνε για... πέναλτι, αποβολές και φυσικά για παθητικά οφσάιντ και γκολ που μετράνε και ακυρώνονται τέσσερις φορές;

* Ο ΠΑΟΚ χάνει και τον Σάκχοφ. Ο ΠΑΟΚ χάνει έναν ακόμη παίκτη που ήθελε να κρατήσει. Αυτό είναι ένα γεγονός. Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ δεν θέλει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις αυτών των παικτών, που μετά από τρία χρόνια είτε θέλουν να φύγουν για να αλλάξουν περιβάλλον ή επιθυμούν να αποκομίσουν τεράστιο όφελος από την υπεραξία που κέρδισαν στον ΠΑΟΚ. Όπως και να το κάνουμε, τα 700 χιλιάρικα στον 15ο παίκτη του ρόστερ, είναι πάρα πολλά.

Το καλοκαίρι είναι δύσκολο για τους νταμπλούχους ΚΥΡΙΩΣ λόγω των τραυματισμών Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή.

Στην καταγραφή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε ότι το καλοκαίρι ενόψει των προκριματικών ξεκινάει με δυσκολίες. Ο τελικός απολογισμός όμως, αργεί ακόμη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.