ΑΕΛ: Πήρε Μποριβόγιε

ΑΕΛ: Πήρε Μποριβόγιε

Gazzetta team
ΑΕΛ: Πήρε Μποριβόγιε

bet365

Η Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου Σέρβου γκολκίπερ που έπαιζε στη Νις
Την 4η μεταγραφή της ολοκλήρωσε σήμερα η ΑΕΛ, καθώς απέκτησε τον Ρίστιτς Μποριβόγιε. Πρόκειται για τον 35χρονο γκολκίπερ της Ραντνίσκι, που τερμάτισε στη 2η θέση που σερβικού πρωταθλήματος και έρχεται στον κάμπο για να πλαισιώσει τον Κρίστινσον.
Ο έμπειρος πορτιέρο έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Παρτιζάν και οι «βυσσινί» θα είναι ο 2ος εν Ελλάδι σταθμός της καριέρας του, αφού τη σεζόν 2017/18 ήταν στον Πανσερραϊκό. Το 2011 κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας του και το 2014/15 το Κύπελλο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα δύο χρόνια του βασικού τερματοφύλακα της δευτεραθλήτριας Σερβίας Νις, Ristic Borivoje.
Τόσο ο προπονητής μας κ. Petric Gordan, όσο και όλοι στην ομάδα καλωσορίζουμε τον Borivoje Ristic.
Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί με τον διεθνή τερματοφύλακα μας Kristinsson Ogmundur θα είναι ίσως το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην κατηγορία μας.
Ο Borivoje Ristic την τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα της Σερβίας, έσπασε το ρεκόρ ανέπαφης εστίας στη Σερβία κρατώντας χωρίς γκολ την εστία του για 21 αγώνες και προτάθηκε από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Σερβίας μαζί με τον τερματοφύλακα του
Ερυθρού Αστέρα, ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς.
Ο Borivoje Ristic λατρεύει την Ελλάδα, η μητέρα του έχει γεννηθεί στην Βέροια και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην παραλία της Κατερίνης, είναι παντρεμένος και έχει ένα νεογέννητο γιό 13μηνών.
Ο Borivoje Ristic είναι ήδη στην Λάρισα και αύριο το πρωί στις 11:00 θα γίνει η παρουσίαση του στα γραφεία της ομάδας μας.
Ο έμπειρος γκολκίπερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «βυσσινί» και είπε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι στην Λάρισα, στην ΑΕΛ, στην ομάδα με το ένα πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα.
Γνωριζω τα πάντα για την ομάδα της ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας και θα δώσω μία υπόσχεση στον κόσμο της, ότι θα κάνω ότι το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους της.
Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη κ. Αλέξη Κούγια, για τον οποίο όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και τον προπονητή κ. Petric Gordan για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνισθώ στην ΑΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα