ΠΑΟΚ: «Σταντ μπάι» ο Κάνιας

ΠΑΟΚ: «Σταντ μπάι» ο Κάνιας

ΠΑΟΚ: «Σταντ μπάι» ο Κάνιας

bet365

Η αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση παραμονής του Εβγέν Σάχοφ στο ρόστερ της νέας χρονιάς φέρνει σε πρώτο πλάνο το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Χοσέ Κάνιας.

Ο Εβγέν Σάχοφ απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του έγινε από τον ΠΑΟΚ, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν «σταντ μπάι» τον Χοσέ Κάνιας.

Οι δύο πλευρές τα είπαν πριν οι ποδοσφαιριστές αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, με τον Ισπανό μέσο να είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», ότι θα τα ξαναπούν σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Εβγέν Σάχοφ, όπως και έγινε τελικά.

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει μια νέα επαφή των δύο πλευρών, καθώς ο Κάνιας όπως δήλωσε περίμενε με αγωνία να δει τις εξελίξεις και αν τελικά ο ΠΑΟΚ κινηθεί ως προς την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα