ΠΑΟΚ: «Κανένας δεν ξεχνάει τον Παναγιώτη…» (pics)

ΠΑΟΚ: «Κανένας δεν ξεχνάει τον Παναγιώτη…» (pics)

ΠΑΟΚ: «Κανένας δεν ξεχνάει τον Παναγιώτη…» (pics)

bet365

Ήταν 23 Μαΐου 2014, όταν ο Παναγιώτης Ποικιλίδης έχασε τη μάχη τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ και τον ελληνικό αθλητισμό, που τίμησε για δεκαετίες ο αληθινός γίγαντας.

Πέρασαν πέντε χρόνια, σαν σήμερα στις 23 Μαΐου του 2014, όταν ο Παναγιώτης Ποικιλίδης έχασε τη μάχη με τη ζωή, μετά το ανεύρυσμα αορτής και την επιπλοκή που παρουσίασε με εγκεφαλική αιμορραγία, νοσηλευόμενος για τρεις μέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στα χρόνια που πέρασαν κανένας δεν ξέχασε τον γίγαντα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού αθλητισμού.

Το ίδιο έκανε σήμερα πρώτα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με την αναφορά της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αλλά και ο πρώην πρόεδρος, Θόδωρος Ζαγοράκης, με τον οποίο ο Παναγιώτης Ποικιλίδης συνυπήρξαν στη διοίκηση του «Δικεφάλου».

«Πέντε χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο του καλού φίλου, Παναγιώτη Ποικιλίδη. Πέντε χρόνια μετά και ο Παναγιώτης ζει ακόμα στις καρδιές και το μυαλό μας. Αγάπη και σεβασμός στη μνήμη του», έγραψε ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα