Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε επίσημα τον Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε επίσημα τον Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε επίσημα τον Κουλιμπαλί

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι».

Ο δεξιός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο, στον οποίο θήτευσε με επαγγελματισμό και θετική ενέργεια, όπως αναφέρει και το μήνυμα της «πράσινης» ΠΑΕ στα social media για την ολοκλήρωση της κοινής τους πορείας.

Αναλυτικά:

Η συνεργασία μας με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την προσφορά, τον επαγγελματισμό και τη θετική ενέργεια του στην τριετή παρουσία του στο σύλλογο. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε σε 66 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του! Merci pour tout Ousman!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα