Βέρα: «Περάσαμε δύσκολα αλλά τα καταφέραμε, θα μιλήσω με τον Σαμαρά για την παραμονή μου»

Gazzetta team
Βέρα: «Περάσαμε δύσκολα αλλά τα καταφέραμε, θα μιλήσω με τον Σαμαρά για την παραμονή μου»

bet365

Εμφανώς ικανοποιημένος από την επιτυχία του ΟΦΗ δήλωσε μετά το τέλος του «θρίλερ» με τον Πλατανιά ο Χάιμε Βέρα, ενώ μίλησε και για το μέλλον του στον σύλλογο.

Ο Χιλιανός τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη (3-2) επί του Πλατανιά και παραδέχθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε, ενώ για το μέλλον του παρέπεμψει στις συζητήσεις με τον Γιάννη Σαμαρά το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Το πρώτο που σκέφτηκα μετά το 2-2 ήταν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μείνουμε στην κατηγορία. Οι παίκτες μας έδωσαν μεγάλο δώρο. Ήταν σε δύσκολη στιγμή. Ο ΟΦΗ άλλαξε πολύ από τη στιγμή που ανέλαβα. Κάναμε καλά παιχνίδια και πετύχαμε σπουδαίες νίκες. Στα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά δεν παίξαμε καλά, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Κοιτάμε το μέλλον με καλό μάτι.

Θέλω να μιλήσω πρώτα με τον Γιάννη Σαμαρά γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να δούμε ποια συμβόλαια λήγουν και ποιοι παίκτες θα μείνουν. Θα φτιάξουμε καλή ομάδα.

Είναι ο ποδοσφαιρικός μου αδερφός. Είναι πάντα κοντά μου. Δουλεύουμε και πάμε καλά. Ότι δεν ξέρω εγώ το ξέρει αυτός. Σήμερα κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Αγαπάμε πολύ τον ΟΦΗ. Όταν ήρθαμε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με δουλειά και μυαλό τα καταφέραμε».

Για το τι θα ήθελε να πει στον Ίσις: «Σε αγαπώ πολύ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα