Βαλμπουενά: «Έχει κλείσει για τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό»

Βαλμπουενά: «Έχει κλείσει για τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό»

Βαλμπουενά: «Έχει κλείσει για τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό»

bet365

Πληροφορίες του TRT Spor στέλνουν τον Ματιέ Βαλμπουενά στο Λιμάνι υπογραμμίζοντας πως ο Γάλλος άσος έχει κλείσει με έναν χρόνο συμβολαίου στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν την είχε παρατήσει την περίπτωση του Βαλμπουενά και επέμενε σε έναν νέο κύκλο προσπαθειών. Το βράδυ της Τετάρτης σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου του τουρκικού δικτύου TRT Spor καταγράφτηκε πως ο Γάλλος άσος τα έχει βρει με την ομάδα των Πειραιωτών για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Οι Τούρκοι μεταφέρουν έτσι ότι η Φενέρ θα απαλλαγεί από το πολύ υψηλό συμβόλαιο του Ματιέ Βαλμπουενά και πως ο Βαλμπουενά θα πάρει συμβόλαιο 1.7 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία νεότερη αντίδραση από τους ερυθρόλευκους για το θέμα του 34χρονου μεσοεπιθετικού με καριέρα στην Μαρσέιγ και πέρασμα και από ομάδες όπως η Ντιναμό Μόσχας, που εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά θα πρόκειται για μία κίνηση που θα προκαλέσει - δικαιολογημένα - μεγάλη αίσθηση. Δεν υπάρχει βέβαια και διάψευση από την πειραϊκή ΠΑΕ για αυτές τις πληροφορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα