Ο Ματσίς δεν σκέφτεται μεταγραφή στην Ελλάδα

Gazzetta team
Ο Ματσίς δεν σκέφτεται μεταγραφή στην Ελλάδα

bet365

Ο Νταργουίν Ματσίς, ο οποίος ήταν ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τα εξτρέμ, έχει ενημερώσει μέσω του εκπροσώπου του ότι δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Ελλάδα.

Ιταλικά δημοσιεύματα συντηρούν την υπόθεση του Ματσίς για την ΑΕΚ, με τον Βενεζουελάνο άσο να πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με την Κάντιθ στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού.

Η ισπανική ομάδα έχει μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από την Ουντινέζε σε περίπτωση που ανέβει στην Primera Division, τη στιγμή που η ΑΕΚ παρακολουθούσε εδώ και μήνες την περίπτωσή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ενημέρωση που είχε η ΑΕΚ από τους εκπροσώπους του παίκτη είναι ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και πως το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό του, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η περίπτωση του Ματσίς δεδομένα θα ήταν εξαιρετική για την ΑΕΚ στα εξτρέμ, ωστόσο έπειτα από την τελευταία ενημέρωση που είχαν οι κιτρινόμαυροι από τον ατζέντη του, εξετάζονται άλλες επιλογές που υπάρχουν στη λίστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα