«Η Λας Πάλμας εξετάζει πώληση του 40% των δικαιωμάτων του Αραούχο»

Gazzetta team
«Η Λας Πάλμας εξετάζει πώληση του 40% των δικαιωμάτων του Αραούχο»

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Λας Πάλμας φέρεται να ρίχνει νερό στο κρασί της αναφορικά με τα δεδομένα της πώλησης του Σέρχιο Αραούχο για τον οποίο ενδιαφέρεται σοβαρά η ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Αραούχο δεν θα φύγει με τη μορφή δανεισμού, αλλά με κανονική μεταγραφή αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του συλλόγου των Καναρίων Νήσων.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του «Τσίνο», όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση προς την πλευρά της Λας Πάλμας.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Λας Πάλμας φαίνεται να ρίχνει νερό στο κρασί της, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρει τα τρελά χρήματα που φέρεται να αξιώνει ο Ραμίρεθ για την πώληση του Αραούχο.

Έτσι, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα elgoldigital.com, η Λας Πάλμας σκέφτεται πλέον την πώληση του 40% των δικαιωμάτων του Αραούχο σε όποιον σύλλογο της κάνει κρούση, συμπεριλαμβανομένου και της ΑΕΚ. Μάλιστα ο ισπανικός σύλλογος θα μπορούσε να πουλήσει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ το 40% του Αργεντινού, σε μια μορφή συνιδιοκτησίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα