Βαλμπουενά: Οι Τούρκοι δεν βάζουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησής του (pic)

Βαλμπουενά: Οι Τούρκοι δεν βάζουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησής του (pic)

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά φέρεται να είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσής του αλλά ο 34χρονος είναι περιζήτητος και μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό, που φέρεται να προσπαθεί να κάνει το «μπαμ» με την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, έχει προσφορές από τη Γαλλία (σ.σ. πιθανότατα Μαρσέιγ) αλλά και από συλλόγους της Αραβίας (σ.σ Αλ Ιτιχάντ του Πρίγιοβιτς).

Το ποσό που... στρώνεται στα πόδια του αγγίζει τα 3.400.000 ευρώ για δύο χρόνια (1,7 εκ. το χρόνο). Μάλιστα, την ίδια προσφορά φέρεται να έχει στα χέρια του ο Βαλμπουενά και από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο παίκτης, λόγω του τραυματισμού του, δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Αντάλιασπορ και βάσει των όσων υποστηρίζουν οι Τούρκοι έχει ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας ότι η τελική του απόφαση θα παρθεί στο επόμενο 10ήμερο.

Πάντως, άλλες πηγές από την γείτονα χώρα, αναφέρουν πως τα «καναρίνια» δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο, μιας και σκέφτονται την περίπτωση να πάρουν άλλον παίκτη σε καλύτερη ηλικία.

Αυτό που παρατηρούμε, πάντως, είναι πως οι Τούρκοι δεν αναφέρουν πουθενά τον Ολυμπιακό στην υπόθεση. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως μπορεί στο Λιμάνι να έχουν κάνει τις κινήσεις τους και απλά να μην το έχουν πληροφορηθεί οι δημοσιογράφοι στην Πόλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα