Ο ΟΦΗ δεν θέλει να την ξαναπάθει φέτος από… Κρητικό στο Γεντί Κουλέ

Ο ΟΦΗ δεν θέλει να την ξαναπάθει φέτος από… Κρητικό στο Γεντί Κουλέ

bet365

Για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει ομάδα από την Κρήτη και θα ψάξει την πρώτη του νίκη, θέλοντας να αποφύγει «κάζο» αντίστοιχο με αυτό που υπέστη από τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας τον Ιανουάριο.

«Τελικό» για μια θέση στον… ήλιο της Super League 1 της σεζόν 2018/19 θα δώσουν το απόγευμα της Τετάρτης (22/05, 19:00) ΟΦΗ και Πλατανιάς, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στα Περιβόλια.

Σ’ αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Χάιμε Βέρα θέλει τη νίκη και μόνο αυτή, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους Χανιώτες, που με οποιαδήποτε ισοπαλία παίρνουν εκείνοι το «εισιτήριο» για την πρώτη κατηγορία της επόμενης χρονιάς.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά φέτος κρητική ομάδα, μετρώντας ως τώρα δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέναλτι, αυτή από τον Εργοτέλη στο Κύπελλο Ελλάδας τον περασμένο τον Ιανουάριο.

Τότε, για τη φάση των 16 του θεσμού, οι δυο συμπολίτες κλήθηκαν να λύσουν τους «λογαριασμούς» τους μετά το 1-1 του Παγκρήτιου. Το ίδιο σκορ στα 90’ της ρεβάνς του Γεντί Κουλέ τους έστειλε στην παράταση κι εν συνεχεία στα πέναλτι, όπου οι παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου ήταν πιο εύστοχοι και πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Έκτοτε οι Ομιλίτες έχουν αλλάξει εικόνα, ενώ το διακύβευμα είναι διαφορετικό. Μένει να φανεί αν θα εμφανιστούν έτοιμοι στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, ώστε να τη «σώσουν» με την πρώτη νίκη επί κρητικής ομάδας για φέτος και να ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν από το σημείο που θέλουν, με άλλες βλέψεις και προοπτικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα