Άρης: Η απόλυση του Λαντρό και το μέλλον του Ροζ

Άρης: Η απόλυση του Λαντρό και το μέλλον του Ροζ

Άρης: Η απόλυση του Λαντρό και το μέλλον του Ροζ

Ο Μικαέλ Λαντρό απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Λοριάν κι αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να χρειαστεί κι άλλος χρόνος ούτως ώστε να διαμορφωθούν ξεκάθαρα δεδομένα για την υπόθεση του Λίντσεϊ Ροζ στον Άρη.

Μέχρι στιγμής, το μοναδικό δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι οι «κίτρινοι» δεν σκοπεύουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 26χρονου κεντρικού αμυντικού. Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου αναφέρουν ότι η ρήτρα ανέρχεται στο ποσό των 400.000 ευρώ, πληροφορίες του gazzetta.gr σημειώνουν ότι το ποσό δεν ξεπερνά τα 300.000 ευρώ, σε κάθε περίπτωση όμως οι «κίτρινοι» δεν έχουν σκοπό να συζητήσουν σ’ αυτήν την οικονομική βάση.

Πλέον όμως έχουν να αντιμετωπίσουν κι ένα άλλο ζήτημα, καθώς στη Λοριάν (έπειτα από τον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας από τα Playoffs ανόδου στη Ligue 1) ήδη «τρέχουν» αλλαγές με πρώτη αυτή της απομάκρυνσης του Μικαέλ Λαντρό από την τεχνική ηγεσία. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσληφθεί ο αντικαταστάτης του και στη συνέχεια να αποφασιστεί αν ο Ροζ έχει θέση στην ομάδα της επόμενης περιόδου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet