«Και η Σταντάρ Λιέγης για Κουλούρη»

«Και η Σταντάρ Λιέγης για Κουλούρη»

bet365

Μετά την Άντερλεχτ και η Σταντάρ Λιέγης δείχνει να εξετάζει την περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη.

100% Επιστροφή* χρημάτων Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ευθύμης Κουλούρης προέρχεται από μια τρομερή σεζόν με τον Ατρόμητο και όπως είναι λογικό αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» η Σταντάρ Λιέγης είναι η νέα ομάδα που εξετάζει την περίπτωσή του, ενώ στη συνέχεια προσθέτει πως ο Κουλούρης είναι ένας νέος σέντερ φορ με εξαιρετικό προφίλ και έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Έτσι, εκτός από την Άντερλεχτ και η Σταντάρ Λιέγης τον έχει βάλει στα ραντάρ της, τονίζοντας πως η αγοραστική του αξία είναι στα 3 εκατ. ευρώ, ένα ποσό δύο ομάδες να μην έχουν πρόβλημα να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό. Την φετινή σεζόν ο διεθνής φορ σημείωσε 25 ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ σε 35 εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα