«Δεν ξεχνάμε τις μεγάλες κλοπές που μας στέρησαν τίτλους»

«Δεν ξεχνάμε τις μεγάλες κλοπές που μας στέρησαν τίτλους»

Gazzetta team
«Δεν ξεχνάμε τις μεγάλες κλοπές που μας στέρησαν τίτλους»

bet365

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης αναφέρθηκε στην κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχους της «ασπρόμαυρης» ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν.

«Ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει επίπεδο, έχει μια ομάδα που ονειρευόμασταν όλοι και είναι δίκαια στην κορυφή. Αυτό που έγινε φέτος είναι η αρχή γι΄ αυτό που θα ακολουθήσει. Πλέον θα μιλάμε για την εποχή ΠΑΟΚ που έρχεται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βετεράνος άσος του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα χτίσει αυτοκρατορία με το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του:

«Το φετινό νταμπλ είναι η αρχή γι’ αυτό που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει επίπεδο, έχει μια ομάδα που ονειρευόμασταν όλοι και είναι δίκαια στην κορυφή. Αυτό που έγινε φέτος είναι η αρχή γι΄ αυτό που θα ακολουθήσει. Πλέον θα μιλάμε για την εποχή ΠΑΟΚ που έρχεται. Ο ΠΑΟΚ με τον προπονητή που έχει και τους παίκτες, τη διοίκηση, αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν κοιτάει το μέλλον με μεγαλύτερες βλέψεις και στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη».

Για τον στόχο των ομίλων του Champions League:

«Δυστυχώς μέσα στην υπέροχη χρονιά που διανύσαμε είχαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα και μιλάμε για διάκριση στοChampions League χρειάζεται ενίσχυση. Φυσικά όμως να μείνουν οι παίκτες που είναι μαζί με τον προπονητή και με τις κατάλληλες συνθήκες να δουν οι υπεύθυνοι να δουν που χρειάζεται ομάδα ενίσχυση για να επιτευχθεί το μεγάλο όνειρο της Ευρώπης».

Και κατέληξε λέγοντας: «Η δυναμική την είχε πάντα ο ΠΑΟΚ. Αυτό που έλειπε ήταν μια σταθερή διοικητική, αλλά με μεγάλη οικονομική δύναμη. Και σε άλλες περιόδους ο ΠΑΟΚ είχε τρομερή ομάδα, αλλά της έλειπαν κάποια συστατικά για να φτάσει στον μεγάλο στόχο. Βέβαια, να μην ξεχνάμε και τις μεγάλες κλοπές που έγιναν και του στέρησαν τίτλους. Ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο δυνατός από πέρυσι και τα όσα έγιναν στα δικαστήρια και φέτος έδειξε μέσα στο χορτάρι ποιος είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Τέλος, θέλω να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, ώστε να αρχίσει και η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα