Κανένα θέμα πώλησης του ΠΑΣ Γιάννινα

Κανένα θέμα πώλησης του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Φήμες θέλουν επενδυτές να θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές για την αγορά του, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr δεν ισχύουν. Οργισμένη αντίδραση του προέδρου των Ηπειρωτών, Γιώργου Χριστοβασίλη.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα όπως είναι λογικό οι φήμες που αφορούν ομάδες που αλλάζουν κατηγορία είναι πολλές. Από την αλλαγή προπονητή και την αποχώρηση ποδοσφαιριστών, μέχρι και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από την ημέρα που οι Ηπειρώτες υποβιβάστηκαν στα Γιάννενα ξεκίνησαν να βγαίνουν προς τα έξω διάφορες φήμες που θέλουν τον Γιώργο Χριστοβασίλη να αποχωρεί από τον σύλλογο αφού - σύμφωνα πάντα με τις φήμες αυτές -βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιους επενδυτές για την πώληση της ομάδας.

Μάλιστα, η μία από τις φήμες ήθελε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, και άλλοτε πρόεδρο της Super League, Πέτρο Κόκκαλη, να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους. Επειδή οι φήμες αυτές μέρα με την ημέρα αρχίζουν και δυναμώνουν και στον κόσμο δημιουργείται η αίσθηση πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, να πούμε πως δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στις φήμες αυτές.

Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννινα και πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης (περιμένοντας παράλληλα την εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό) ετοιμάζει ομάδα η οποία όχι μόνο θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή στην Super League, αλλά την δημιουργία ομάδας η οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα βάλει τις βάσεις ώστε με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια να μην έχει πορείες όπως η φετινή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες αυτές με δήλωσή του στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και πως καλό είναι να σταματήσουν όσοι βγάζουν τις φήμες αυτές να χρησιμοποιούν την ομάδα για τους δικούς τους σκοπούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα