Σολδάνο: Έχει χρησιμοποιηθεί σε τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς! (vid & poll)

Σολδάνο: Έχει χρησιμοποιηθεί σε τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς! (vid & poll)

Σολδάνο: Έχει χρησιμοποιηθεί σε τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς! (vid & poll)

bet365

Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε μόλις εννιά ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού αλλά έχει χρησιμοποιηθεί σε τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς και σε τουλάχιστον τρεις θέσεις από τον Μαρτίνς.
Ο Μαρτίνς έδειξε πως θέλει να... πειραματιστεί και λίγο με τον Σολδάνο. Και αυτό διότι - μεταξύ άλλων - επιθυμούσε και να τον αξιολογήσει για τη νέα χρονιά και να του δώσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται ειδικά προς το τέλος για να δει το πως ανταποκρίνεται. Το δείγμα που έχουμε από τον Φράνκο Σολδάνο προφανώς δεν είναι επαρκές, ωστόσο φάνηκε ότι ο Αργεντινός επιθετικός χρειάζεται ακόμα χρόνο προκειμένου να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο καλά στα ελληνικά δεδομένα αλλά και σε εκείνα του Ολυμπιακού και φυσικά με την παράμετρο ότι συνεχίζει να είναι σχεδόν ο μόνος σίγουρος για την τριάδα των επιθετικών τη νέα χρονιά.
Ο Σολδάνο έχει κάνει ένα πολύ καλό ματς στο 3-3 του Κυπέλλου με την Λαμία όπου είχε ένα γκολ και δύο ασίστ. Από εκεί και πέρα έπαιξε άλλα οκτώ ματς. Έχει χρησιμοποιηθεί ως φορ, ως κρυφός κυνηγός αλλά και σαν winger. Ένα στοιχείο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι πως επειδή ένας παίκτης που επιζητά την κίνηση εάν παίζει καθαρόαιμος φορ ή αλλιώς... φουνταριστός έχει πιο μεγάλη δυσκολία στο να παίρνει μπαλιές. Αντίθετα εάν τον βλέπουμε σε πιο περιφερειακό ρόλο όπου χρειάζεται να κάνει πιο πολύ κίνηση λειτουργεί καλύτερα. Ακόμα πως είναι παίκτης που θα... τραβήξει αμυντικούς πάνω του και θα ανοίξει χώρους.
Τελευταίο παράδειγμα ως προς τους σχηματισμούς ήταν το 3-5-2 όπου έπαιξε με τον Χασάν μαζί στην επίθεση κόντρα στην ΑΕΛ. Έχει παίξει και σε 4-2-3-1 αλλά και σε 4-4-2. Μάλιστα στο 4-4-2 έχει αγωνιστεί μαζί με τον Χασάν στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία στο Κύπελλο. Κοινώς ο γεννημένος το 1994 Αργεντίνος (σ.σ. έχει και ιταλικό διαβατήριο) φορ έχει χρησιμοποιηθεί και σε διάφορα σχήματα και σε τουλάχιστον τρεις θέσεις. Κυρίως για να δει ο Πέδρο Μαρτίνς για που θα μπορεί να τον υπολογίζει περισσότερο. Στην Super League είχε 6 αναμετρήσεις με 2 τελικές, 12 πάσες, 3 επεμβάσεις και 1 φάουλ υπέρ (σ.σ. και 5 φάουλ κατά) σε 298 λεπτά. Στον σχεδιασμό πάντως θα είναι 3ος ή το... πολύ 2ος στην ιεραρχία επιθετικός για τη νέα χρονιά στο Λιμάνι.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα