Αστέρας Τρίπολης: Η «δύσκολη» παραμονή του Παράσχου

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Η «δύσκολη» παραμονή του Παράσχου

bet365

Μεταξύ των Αρκάδων και του 67χρονου κόουτς υπάρχουν σχέσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού, όμως όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους

Σε εξέλιξη είναι πλέον ο προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα του Αστέρα και το πρώτο «μέτωπο» που θα ξεκαθαρίσει είναι εκείνο του Γιώργου Παράσχου. Ο έμπειρος κόουτς ανέλαβε τους Αρκάδες στα τέλη του Νοεμβρίου, με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει μία συνάντηση κορυφής, μεταξύ του 67χρονου κόουτς και της διοίκησης, με τις δύο πλευρές να στέκονται στην αφετηρία των συζητήσεων με μεγάλη εκατέρωθεν εκτίμηση και σεβασμό.

Ομως οι πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η ζυγαριά τείνει προς ένα φιλικό «διαζύγιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα