ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Νταμιέν Κομολί στην Αθήνα για τον Φορτούνη! (pic)

ΟΚΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ Η ΦΕΝΕΡ

Ο Νταμιέν Κομολί στην Αθήνα για τον Φορτούνη! (pic)

Ο Νταμιέν Κομολί στην Αθήνα για τον Φορτούνη! (pic)

Ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε βρέθηκε στην Αθήνα για να συζητήσει την μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Fanatik».

Εδώ και αρκετούς μήνες οι Τούρκοι επιμένουν. Πως ο Κώστας Φορτούνης είναι ψηλά στη λίστα της Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζει μια μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει. Ομως όλα αυτό το διάστημα έμεναν στα... σενάρια και από πλευράς «ερυθρολεύκων» δεν προέκυπτε κάτι πιο επίσημο από τα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα.

Ομως στο πρωτοσέλιδο της Fanatik την Τρίτη, δίνεται μια διαφορετική διάσταση από όλα όσα είχαν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την Φενέρ και τον Κώστα Φορτούνη. Πιο συγκεκριμένα η Fanatik αποκάλυπτε πως ο τεχνικός διευθυντής, Νταμιέν Κομολί ταξίδεψε στη Αθήνα όχι για τον Δημήτρη Κουρμπέλη (όπως είχε γραφτεί στην Τουρκία την Δευτέρα) αλλά για τον Κώστα Φορτούνη.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ελληνα μέσου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι (αυτό του 2020) και ο Ολυμπιακός επιθυμεί να του το επεκτείνει και δεν αποκλείεται αυτό το θέμα να τελειώσει μέσα στον Μάιο.

8 εκατομμύρια για 4 χρόνια
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Φενέρ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 4ετές συμβόλαιο στον Κώστα Φορτούνη και θα λαμβάνει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Βεβαίως για να φτάσουν οι Τούρκοι να διαπραγματευτούν με τον Φορτούνη θα πρέπει να τα βρουν με τον Ολυμπιακό. Και σύμφωνα πάντα με την Fanatik η Φενέρ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα λεφτά που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» και διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό το deal.

Πάντως ο προπονητής της Φενέρ, Ερσουν Γιανάλ μια εβδομάδα πριν είχε τονίσει «πως αρχίζουμε τις μεταγραφές» και ήδη ο Νταμιέν Κομολί, ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου βρέθηκε στην Ελλάδα μετά τη νίκη των Τούρκων με 3-1 επί της Κασίμπασα.

Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί το πρωτοσέλιδο της Fanatik, είτε από τον Ολυμπιακό είτε από την Φενέρμπαχτσε.