«Δυνατά» για Μανιάτη η ΑΕΚ Λάρνακας

«Δυνατά» για Μανιάτη η ΑΕΚ Λάρνακας

bet365

Δύσκολα θα παραμείνει στον Πανιώνιο ο Γιάννης Μανιάτης, με δημοσιεύματα από την Κύπρο να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ Λάρνακας.

Βραχύβια φαίνεται πως θα είναι η επιστροφή του Γιάννη Μανιάτη στους Νεοσμυρνιώτες, αφού όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, λίγους μήνες μετά την επάνοδό του στον σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κύπρο, η ΑΕΚ Λάρνακας ενδιαφέρεται για τον 33χρονο μέσο και βολιδοσκοπεί την περίπτωσή του, ώστε να τον αποκτήσει στη θερινή μεταγραφική περίοδο ως ελεύθερο.

Από την πρώτη στιγμή η παραμονή του Μανιάτη στους «κυανέρυθρους» ήταν δύσκολη υπόθεση. Πλέον όλα δείχνουν πως ο έμπειρος χαφ θα αποτελέσει παρελθόν, έχοντας παίξει σε 7 παιχνίδια της Super League κατά τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα