Το «αντίο» του Άργκους στον Παναιτωλικό (pic, vid)

Gazzetta team
Το «αντίο» του Άργκους στον Παναιτωλικό (pic, vid)

bet365

Ο Σοάρες Άργκους «αποχαιρέτησε» τον Παναιτωλικό με post του στα social media, ευχαριστώντας άπαντες στο Αγρίνιο και στον σύλλογο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη.

«Τίτλοι» τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Βραζιλιάνου αμυντικού με τον Παναιτωλικό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Άργκους αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 από τα «καναρίνια» και φέτος έπαιξε σε 22 παιχνίδια με τη φανέλα τους στη Super League. Το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί με την ομάδα και μια ημέρα μετά τη λήξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

«Ευχαριστώ για όλα Παναιτωλικέ! Πάντα προσπαθούσε να κάνω ό,τι μπορώ, σε προπονήσεις και αγώνες. Ήταν τιμή μου να παίξω και να γίνω αρχηγός αυτής της ιστορικής ελληνικής ομάδας. Ευχαριστώ τους οπαδούς για τη στήριξη».

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως ο Παναιτωλικός θα προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα