«Στην Αθήνα άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε για Κουρμπέλη»

«Στην Αθήνα άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε για Κουρμπέλη»

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (6/5) ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Νταμιέν Κομόλι σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως σημειώνεται στη γειτονική χώρα ο Κομόλι θα έχει επαφές με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ, έχοντας ξεχωρίσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τους «πράσινους» να επιθυμούν επέκταση του συμβολαίου του.

Η Φενέρμπαχτσε μετά την αποκαρδιωτική σεζόν σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της με τους ανθρώπους του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη να θεωρούν πως υπάρχουν αρκετές αξιόλογες περιπτώσεις στη Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα