Σιώπης: «Έτσι θα πανηγύριζα ακόμη και στο… 8-0»

Σιώπης: «Έτσι θα πανηγύριζα ακόμη και στο… 8-0»

Gazzetta team
Σιώπης: «Έτσι θα πανηγύριζα ακόμη και στο… 8-0»

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης ήταν το πρόσωπο του Άρη στον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος με την Ξάνθη καθώς σημείωσε το πρώτο γκολ στην επαγγελματική καριέρα του.

Χρειάστηκε να φτάσει στο 168ο επαγγελματικό παιχνίδι του για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και ο 24χρονος μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΣΠΟΡ FM» αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του. «Το ήθελα πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί μου βγήκε έτσι. Και τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσα, αλλά με τη συγκεκριμένη ομάδα, μετά τον Φλεβάρη το ήθελα πάρα πολύ. Ήταν μοναδική στιγμή. Με όποια ομάδα και να παίζαμε, ακόμα και αν κερδίζαμε 8-0, έτσι θα πανηγύριζα», είπε.

Σε ερώτηση για την επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είπε: «Δεν ήταν κάτι που έκανε αίσθηση, γιατί ο Άρης πρέπει να βρίσκεται κάθε χρόνο στην Ευρώπη και λόγω της ιστορίας του και για τον λαό που έχει. Ήταν δύσκολο γιατί προερχόταν από έξι χρόνια πολύ δύσκολα, ήρθε από τη Β’ εθνική με ολοκαίνουρια ομάδα και άλλαξε προπονητή. Το παιχνίδι που μας στιγμάτισε και γυρίσαμε όλοι το κουμπί ήταν το ματς με την Ξάνθη. Ήταν πολύ κομβικό. Ή θα πλησιάζαμε ή θα φεύγαμε εντελώς από την πεντάδα.

Είχαμε πίεση από τον κόσμο, γιατί τους πικράναμε από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Δεν μας άξιζε, αλλά υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα με πολλές ήττες, που δεν υπήρχε καθόλου εμπιστοσύνη. Μας είχε πάρει η κάτω βόλτα. Έπρεπε να βρούμε τη δύναμη μέσω του προπονητή, που έβαλε μεγάλο λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια. Ο τρόπος που μας μίλησε μετά την Ξάνθη, μας άλλαξε.

Αν ήμουν φίλαθλος του Άρη τα ίδια θα έλεγα. Σκεφτόμουν ότι δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Η ομιλία του κόουτς και ο τρόπος που διαχειρίστηκε κάθε παιχνίδι από κει και πέρα ήταν πολύ σημαντικά. Δεν πήραν τα μυαλά των παικτών αέρα μετά από μεγάλες νίκες ή την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ο κόουτς ήταν εκεί και μας κράτησε ταπεινούς και συγκεντρωμένους».

Σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και στην πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη, είπε: «Δεν ήταν εύκολο και αυτό βγήκε στα αποτελέσματα και στην απόδοσή μας. Πριν δεν ήμασταν καλά γυμνασμένοι, δεν γινόταν προπονήσεις με ένταση. Ο Πάκο Ερέρα είχε άλλο στιλ, ήθελε κατοχή. Ο κόουτς ήθελε να μας περάσει άλλη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το στιλ παιχνιδιού, μας ήθελε καμικάζι, οπότε έπρεπε να ανέβουμε ένταση. Βγήκαν τραυματισμοί, αλλά για αυτό ήμασταν από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος μετά τον Ιανουάριο».

Για την επόμενη σεζόν: «Πρέπει να υπάρχει υπομονή. Από ό,τι καταλαβαίνω, ο κόσμος του Άρη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει τίτλους κάθε χρόνο, ενώ ο Άρης έπαιζε σε χαμηλότερες κατηγορίες μέχρι πριν λίγα χρόνια. Τώρα που έχει ανέβει στην Σούπερ Λίγκα τους πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Αυτό μας κάνει να ανεβάζουμε και εμείς τον πήχη ακόμα περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα