Τέλος εποχής για Γιάκο στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Τέλος εποχής για Γιάκο στον ΠΑΣ Γιάννινα!

bet365

Ο Ευριπίδης Γιάκος λίγες ώρες μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα στη Football League ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» έπειτα από 11 χρόνια!

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Γιάκος από τους πιο αγαπητούς παίκτες του συλλόγου, έπειτα από 11 χρόνια αποχώρησε από τον ΠΑΣ, έχοντας καταγράψει 161 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από συλλόγους της Super League για να συνεχίσει την καριέρα του και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

«Από μικρό παιδί ήμουν εκεί δεύτερη οικογένεια μου ο ΠΑΣ ήρθε η ώρα του αποχωρισμού μετά από 11 χρόνια δύσκολη στιγμή…σας ευχαριστώ για όλα και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Ευριπίδης Γιάκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα