Παντελίδης: «Αυτοί που μπορούν φαίνονται στα δύσκολα»

Παντελίδης: «Αυτοί που μπορούν φαίνονται στα δύσκολα»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Αυτοί που μπορούν φαίνονται στα δύσκολα»

bet365

Εμφανώς ικανοποιημένος από το φινάλε της σεζόν για τον Άρη δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ο Σάββας Παντελίδης, που αναφέρθηκε με νόημα στην προσωπική του πορεία στη σεζόν.

Εντυπωσιακός ήταν ο Άρης στο τέλος της σεζόν, συντρίβοντας την Ξάνθη (7-2), πετυχαίνοντας «επτάρα» για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια και στήνοντας «πάρτι» για το πρώτο γκολ του Μανώλη Σιώπη.

Ο Έλληνας τεχνικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε στην ποιότητα της ομάδας του, όπως αυτή απεικονίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, καθώς και στην πίεση που βίωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Παίξαμε αρκετά καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ειδικά μετά το 2-2 της Ξάνθης. Γενικότερα οι άμυνες ήταν χαλαρές και το σκορ πήρε μεγάλη έκταση. Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι μεγάλο σήμερα. Χαρηκαμε όλοι μας και κυρίως οι φίλαθλοι μας το ποδόσφαιρο που παίξαμε σήμερα».

Για την χρονιά που πέρασε και την πίεση που υπέστη: «Αυτοί που μπορούν φαίνονται στα δύσκολα».

Για τον Μανώλη Σιώπη και αν είχαν σχεδιάσει να εκτελέσει πέναλτι: «Είχαμε πει όλοι πριν τον αγώνα, ότι αν κερδίζαμε κάποιο πέναλτι θα το εκτελούσε ο Σιώπης, αν το ήθελε. Έτσι και έγινε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα