Μασούρας: «Αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε στους τίτλους»

Μασούρας: «Αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε στους τίτλους»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στάθηκε στους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό αλλά και στους Μαρτίνς & Κώστα Φορτούνη.
Ο Μασούρας είπε στη NOVA:
Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν σε μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήταν το όνειρό μου και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.
Για την κατάκτηση ενός τίτλου: Ναι σίγουρα η κατάκτηση του τίτλου θα είναι επίσης ένα όνειρο.
Για τον Ολυμπιακό και την Εθνική: Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Δεν περίμενα να γίνουν και τα δύο μαζί. Έκανα, βέβαια, μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρω και είμαι χαρούμενος που τελικά τα κατάφερα.
Για την πιο πιο σημαντική στιγμή της σεζόν: Όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο στο πρώτο μου παιχνίδι με την Εθνική ομάδα, θα το θυμάμαι για όλη μου την ζωή.
Για το πρώτο διάστημα στον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς: Πάντα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός θα πρέπει όλοι να είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν, ώστε ο προπονητής να μπορεί να κατανέμει σωστά τις δυνάμεις. Αυτός μας βοήθησε όλους να είμαστε σε ετοιμότητα.
Για την μετάβαση από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό: Το κλίμα από την αρχή ήταν θετικό, ζεστό, αυτό ήταν σημαντικό, ήταν εξαιρετικό, ώστε να προσαρμοστώ. Το κοινό του Ολυμπιακού είναι ενθουσιώδες και θα πρέπει όμως να αποδίδεις καλά για να τους κάνεις χαρούμενους.
Για τον Πέδρο Μαρτίνς: Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα την εμπιστοσύνη του προπονητή και του κόσμου, αλλά θα πρέπει να παλεύω καθημερινά για να τους δικαιώνω. Είμαι χαρούμενος όμως που έβγαλα αυτά που ήθελαν και ήθελα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό είναι το σημαντικότερο.
Για τον MVP: Ζώντας την ομάδα από το δεύτερο μισό, βέβαια έβλεπα την ομάδα και στον πρώτο γύρο, σημαντικότατο ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας έχει ο Κώστας Φορτούνης. Μας εμπνέει, αυτό αισθανόμαστε όταν παίζουμε μαζί του. Η εμπιστοσύνη κερδίζετε μέσα στο γήπεδο και ο Κώστας την έχει κερδίσει.
Για την διάθεση της ομάδας: Βελτιωνόταν συνέχεια από ματς σε ματς. Στον πρώτο γύρο είχε σκαμπανεβάσματα και δεν τελείωνε τα ματς νωρίς. Στη συνέχεια όμως αυτό το φτιάξαμε και παίξαμε πολύ καλύτερα.
Για την επάνοδο στην κορυφή: Από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι και με τον τρόπο που παίζουμε είμαστε αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε στους τίτλους.
Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: Πάμε για νίκη και μόνο για νίκη για να στείλουμε και το μήνυμα για τη νέα σεζόν.
Για την συνέχεια: Από Δευτέρα ξεκούραση και έχω αποφασίσει τι θα κάνω και θα επιστρέψω δυνατότερος.
Για την Εθνική: Ας μην είμαστε πλεονέκτες, πέρσι τέτοια εποχή ήμουν σε μία ομάδα που δεν ήξερα τι να περιμένω. Τώρα αισθάνομαι ευλογημένος για το τι ζω, οπότε δεν είναι κούραση για μένα η Εθνική ομάδα, προς Θεού.
Για το μεγάλο ματς με την Ιταλία: Ναι βέβαια, έρχεται και το ματς με την Ιταλία που είναι κίνητρο για όλους μας. Για κάθε ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα