ΑΕΛ: «Άλλα δύο "παλτά" καλούμαστε να πληρώσουμε»

ΑΕΛ: «Άλλα δύο "παλτά" καλούμαστε να πληρώσουμε»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Άλλα δύο "παλτά" καλούμαστε να πληρώσουμε»

bet365

Οι «βυσσινί», μέσω σκληρής ανακοίνωσης, τα... χώνουν σε Πάους, Γιοβάνοβιτς και Κρίζμαν.

Η ανακοίνωση :

Άλλα δύο από τα «παλτά» που φόρτωσε σε συνεργασία με τον τότε προπονητή Πάους ένας μεταφραστής σερβικής γλώσσας ονόματι Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, καλείται να εξοφλήσει η ΑΕΛ για χρήματα τα οποία δεν τους οφείλονται για το χρονικό διάστημα που έπαιξαν ή δεν έπαιξαν (ειδικά ο Γιοβάνοβιτς έπαιξε 8 παιχνίδια από τα 30), αλλά γιατί με το παλιό νομικό καθεστώς, δηλαδή χωρίς προειδοποίηση, με τον νομικό σύμβουλο του ΠΣΑΠ έκαναν προσφυγή για καθυστέρηση δύο μισθών, στο τέλος του πρωταθλήματος και εισέπραξαν ολόκληρο το συμβόλαιο το οποίο είχαν με την ΑΕΛ για τη σεζόν 2018-19, όπου ο μεν Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε σε μία εντελώς ανύπαρκτη ποδοσφαιρική ομάδα της Σερβίας, ο δε Κρίζμαν «έσκισε» τα δίχτυα σε όλες τις αντίπαλες ομάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα οδηγώντας τον στον υποβιβασμό, αφού με την παρουσία του ως βασικού σέντερ φορ συνετέλεσε, ώστε εκτός του υποβιβασμού, ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Τους 2 αυτούς παικταράδες του Πάους, τους οποίους η ΑΕΛ ήθελε να διώξει από τα Χριστούγεννα του 2017, με τον Κρίζμαν ο κ. Κούγιας είχε ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι γιατί δεν έκανε τίποτα από αυτά που του ζητούσε ο Ηλίας Φυντάνης και στο ημίχρονο αδιαφορούσε και έφτιαχνε στον καθρέφτη την «ξανθιά περικεφαλαία», η ΑΕΛ έχει καταβάλει ενώ αυτοί έπαιζαν φέτος σε άλλες ομάδες, στον μεν Γιοβάνοβιτς 109.000€, στον δε Κρίζμαν 77.000€.

Περαστικά στις ομάδες που τους απέκτησαν, δυστυχώς το σφάλμα μας το πληρώσαμε ήδη πολύ ακριβά και προσοχή στον μεταφραστή Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Υ. Γ. Τυχαίο είναι που ο Λάκης Σημαιοφορίδης που ήταν εξαφανισμένος επαγγελματικά και επανεμφανίστηκε στα αθλητικά δικαστήρια μόλις ανέλαβε την προεδρία της ΕΠΟ ο κ. Βαγγέλης Γραμμένος; Μάλλον όχι…

Άλλωστε ο κ. Γραμμένος δεν εισπράττει χρήματα από το ποδόσφαιρο, ενώ ο κ. Σημαιοφορίδης εισπράττει.

Καλή Ανάσταση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα