Άκπομ: Το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και η κλήση στην Εθνική Νιγηρίας

Άκπομ: Το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και η κλήση στην Εθνική Νιγηρίας

bet365

Ο Τσούμπα Άκπομ εξέφρασε την επιθυμία του να κληθεί στην Εθνική Νιγηρίας και να αγωνιστεί με τους «Super Eagles» στο «Africa Cup of Nations» που θα γίνει τον Ιούνιο στην Αίγυπτο.

Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ, με καταγωγή από τη Νιγηρία, έχει επανειλημμένα τονίσει ότι επιθυμία του είναι να αγωνιστεί με τους «Super Eagles», καθώς αντιλαμβάνεται πως δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει στην εθνική Αγγλίας.

Οι εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό του ελληνικού πρωταθλήματος και η κατάκτηση του τίτλου με τον ΠΑΟΚ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από τη Νιγηρία, όπου το όνομά του συζητιέται έντονα, ωστόσο δεν έχει κληθεί ακόμη στην εθνική ομάδα.

«Ευχαριστώ τον Θεό για την καλή σεζόν που είχα. Δεν έχω κρύψει την επιθυμία μου να παίξω για τη Νιγηρία και αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία σίγουρα θα αποτελεί τιμή», δήλωσε στη Νιγηρία ο Άκπομ.

«Είχα κάποιους τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν, αλλά τα πήγα καλύτερα δεύτερο μέρος της περιόδου. Χαίρομαι που κερδίσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα και έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το νταμπλ φτάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχουμε δουλέψει σκληρά και περιμένω να επιβεβαιωθεί αυτό από ακόμη μια νίκα, αν και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», πρόσθεσε ο 23χρονος φορ. «Ήταν ωραίο να ακούμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 30 και πλέον χρόνια. Το συναίσθημα που ζήσαμε με την τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα, όπου επιβεβαιώθηκε η πρώτη θέση, ήταν κάτι το τρομερό. Ελπίζω να τελειώσω τη σεζόν δυνατά και στην κορυφή και από εκεί να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά».

Ο Άκπομ τόνισε ότι οι «Super Eagles» θα έχουν καλή πορεία στο Αφρικανικό Κύπελλο καθώς διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ είναι από τα φαβορί για να το κατακτήσουν. «Θα ήθελα να κληθώ και να προσφέρω από την πλευρά μου ότι μπορώ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα