Προπόνηση και τετραήμερη άδεια στον Άρη

Προπόνηση και τετραήμερη άδεια στον Άρη

Gazzetta team
Προπόνηση και τετραήμερη άδεια στον Άρη

bet365

Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» περιλάμβανε το σημερινό (25/4) πρόγραμμα του Άρη και ακολουθεί τετραήμερη άδεια στους παίκτες.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία για τις ημέρες του Πάσχα, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα δοθεί τετραήμερο ρεπό (Μ. Παρασκευή-Δευτέρα του Πάσχα).

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Τρίτη του Πάσχα (30/04). Η προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του αγώνα της άλλης Κυριακής με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (05/05, 19:00), στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα