Σαθατορνίλ (ατζέντης Κουέστα): «Στάσιμο το θέμα Κουέστα αλλά θα τα βρούμε»

Σαθατορνίλ (ατζέντης Κουέστα): «Στάσιμο το θέμα Κουέστα αλλά θα τα βρούμε»

Gazzetta team
Σαθατορνίλ (ατζέντης Κουέστα): «Στάσιμο το θέμα Κουέστα αλλά θα τα βρούμε»

bet365

Το ζήτημα υπογραφής επέκτασης συμβολαίου του Άρη με τον Χουλιάν Κουέστα βρίσκεται σε εκκρεμότητα και με δηλώσεις του ο ατζέντης του Ισπανού τερματοφύλακα εξήγησε ότι είναι αναγκαίο να διευθετηθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Ο Ρομπέρτο Βίγιας Σαθατορνίλ (ατζέντης Κουέστα) εξήγησε την πορεία των διαπραγματεύσεων των «κίτρινων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport». «Το θέμα της επέκτασης (του συμβολαίου) του Κουέστα είναι στάσιμο. Οι επαφές με τον Άρη είχαν οδηγήσει σε καλό σημείο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες δεν διευθετήθηκαν, προκειμένου να έρθουμε σε οριστική συμφωνία. Δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στον Άρη. Δεν μπορώ να αναλύσω τους λόγους που δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποια ζητήματα, στα οποία δεν έχει επέλθει συμφωνία, επκμένως πρέπει να συνεχίσουμε τις επαφές. Θεωρώ ότι εντός Μαΐου θα ξέρουμε οριστικά τι πρόκειται να συμβεί. Ο Χουλιάν περνά καλά στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, εκτιμά ότι πήρε ευκαιρία να παίξει στο υψηλό επίπεδο, αλλά πρέπει να τακτοποιήσουμε συγκεκριμένες εκκρεμότητες», είπε.

Ο ατζέντης του Χουλιάν Κουέστα υποστήριξε επίσης ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων. «Υπάρχουν πολλά club που παρακολουθούν την πορεία του πελάτη μου και θα ενδιαφέρονταν να τον αποκτήσουν. Στην περίοδο του καλοκαιριού όλα μπορούν να γίνουν. Όπως ξέρετε, ο Κουέστα έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά και οι πρώτες συζητήσεις έδειξαν ότι θα υπάρξει ταύτιση απόψεων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα