Η άνοδος του Γέντρισεκ στην λίστα των σκόρερ της Ξάνθης

Gazzetta team
Η άνοδος του Γέντρισεκ στην λίστα των σκόρερ της Ξάνθης

bet365

Ο Σλοβάκος άσος ανέβηκε στην 13η θέση όλων των εποχών στην ομάδα της Ξάνθης. Σε 58 ματς με την φανέλα της ακριτικής ομάδας έχει 20 τέρματα και 1 ασίστ.

Ο Σλοβάκος ανέβηκε στην 13η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Ξάνθης στην Α' Εθνική / Super League. Το γκολ του Έρικ Γέντρισεκ, που σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι το υπ' αριθμόν 1100 της ομάδας στην κατηγορία.

Ακόμα αυτή η νίκη επί του Απόλλωνα ήταν για την Ξάνθη η 250η εντός έδρας σε 474 αγώνες που έχει παίξει από το 1989 που ανέβηκε. Η πρώτη επιτεύχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1989, στο γήπεδο του ΑΟΞ επί του Ηρακλή. Στο 56ο λεπτό του αγώνα ο Θωμάς Δεληγιάννης ανέτρεψε τον Γιώργο Μαρινάκη και ο αείμνηστος Αχιλλέας Αδαμόπουλος με πέναλτι πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα