Παναιτωλικός: Κεφάλαιο Ντίας

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Κεφάλαιο Ντίας

bet365

Ο Ουρουγουανός συμπλήρωσε κάρτες, θα απουσιάσει από το ματς του ΟΑΚΑ και το ερώτημα είναι αν χθες έπαιξε για τελευταία φορά με την «κυανοκίτρινη» φανέλα

Τις 10 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε χθες ο Ντίας και αυτόματα ο Ουρουγουανός χαφ θα απουσιάσει από το φινάλε της σεζόν και το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο 30χρονος ήταν φέτος εκ των «αποκαλύψεων», καθώς μετατοπίστηκε από τα άκρα στον άξονα και ως «8αρι» έκανε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις.


Επειδή στο τέλος της χρονιάς μένει ελεύθερος το ερώτημα φαντάζει εύλογο. Ηταν η αναμέτρηση με τον Αρη η τελευταία του με την «κυανοκίτρινη» φανέλα; Απάντηση να σας δώσουμε δεν έχουμε γιατί δεν υπάρχει…. Υπάρχουν όμως ορισμένα δεδομένα.

*Ο παίκτης περνά καλά στο Αγρίνιο και δεν υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα.

*Οικονομικό ζήτημα δεν τίθεται.

*Από την ομάδα έχουν ήδη γίνει ορισμένες πρώτες κουβέντες. Το ζήτημα δεν μπήκε στην… ουσία του (δηλαδή να ειπωθούν συγκεκριμένοι όροι κτλ), αλλά υπάρχει μία πρώτη εκατέρωθεν καλή διάθεση.

*Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ισπανία. Ο Ντίας έχει πολύ καλό όνομα εκεί, βρέθηκε στη χώρα σε ηλικία 16 ετών ως οικονομικός μετανάστης και τη θεωρεί 2η πατρίδα του. Για αυτό και το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι πολλών ομάδων της Σεγούνδα Ντιβιζιόν.

*Περισσότερο στην όλη υπόθεση φαίνεται πως θα «μετρήσει» το αν θα αποφασίσει να γυρίσει εκεί ή να συνεχίσει εκτός Ιβηρικής.

*Το ζήτημα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ και ο Ουρουγουανός είναι καλό παιδί.

*Πρόβλεψη μπορεί να γίνει; Ασφαλή όχι και οι πιθανότητες μοιάζουν κάπως μοιρασμένες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα